Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

bersarang lagi  

Wednesday, February 27, 2008

hahaha.. assalammualikum guys.. sory2 yeh.. lama aku x hupdate akunye blog nih.. mmg bz dowh.. n kadang ble x bz.. mood tarak plak nak update,,, so.. tggu betul2 nak update lah baru aku update nih.. heheh...

so apacer guys? harap ok lah.. mne tau ada citer2 menarik,.. blh la bg tau aku kat shout box tu.. blh gak aku tumpang lalu mencemar duli.. hahaha..ok guys.. klu aku plak mmg la byk nak story dowh.. maklumlah.. dah lama x hupdate...mula2 skali aku nak story pasal trip ke singapore.. pastu aku nak story pasal membe kawin.. but aku citer lite2 sudah k.. sebab dah lepas citer nih.. so byk lupe dah.. hahaha..

trip ke sin

ok.. trip ni bukan pasal trip paksaan.. tp sukarelawan... seramai 4 bas kitorng gi ke sin.. just nak jln n tgok negara jiran tuh,. nak tgok perkembangan diorunk.. kan slama dok dengar sajo apa yg dikato.. nah.. skrg tgok sendri.. mmg enjoy dowh,.,

trip ni x lama.. sehari semlm je,.,. tp jadual perjalanan mmg pack... n pagi2 lagi dah kne bangun, pastu bertolak gelap2 lagi.. sebab nak ikut sgala jadual yg dah di atur.. aku yg susah bangun pagi ni pun masa tu bangun cepat.. bukan main semangat lagi tuh.. hahaha

ok..pukul 6.30 gerak dr u and sampai ke gelang patah dlm kul 9 pagi.. masa ni sambung balik tidurku yang terganggu td..sampai2 je terus cari money changer sebab masa ari tu gi tukar kat bp byk habis.. so kne berebut lah nak tukar duit.. bayangkan 4 bus,. mesti ramai...pastu.. sambil tu makan sarapan n pakej tghai skali koz klu kat sin nanti mkn mahal.. kne bajet beb,, student gitu..

kul bape tah, sampai kat sin city.. tempat perancangan pembangunan sin.. sejap je kat sni.. just tgok2 je.. nama pun lawatan.. hahaha





kul 12.30 sampai kat merlion park n durian tuh.. kat sini wat pe? tgok2 gambar n bli cendermata je lah.. nak wat pe lagi.. tp tu la.. simbolik negara sin tu mmg patut kita tgok klu ke sana,.,.. x sah lah klu x pi sana.. huhu





pastu, kul 1.30ptg gi plak kat arab street,, kat sni spe nak bli brg2 tuk bwk blik murah lah.. so shoping lite sudah,,, masa yg di beri pun 2 jam kat sni.. n kat sni gak kitong makan ptg merangkap makan mlm.. pakej2 penjimatan yg bagus kan.. hahaha..

pastu, 4.30 plak sampai ke orchard road... tempat nak shoping lagi.. but yg high2 class nih.. tp aku x tau nak bli apa? koz same2 like my country, so x payah la.. cuci mata pn ok...

pastu.. kul 5.30 gitu lah.,, kitong sampai ke sentosa.. destinasi terakhir n tempat yg di tunggu2 nih.. tempat yg kita nak habiskan semua duit yg dah tukar td.. haha.. sebab nak habiskan lah.. itu je...mmg byk nak story ni.. ni lah tempat yg ok lah.. klu kat msia mcm kat genting lah.. mula2 main lah apa2 yg agak2 dekat.. sebab kwsn dia luas.. klu x silap main luge n skyway terbuka tu..pastu main apa tah.. naik bangunan tggi pastu putar2 kat atas,, nampak satu sin.. kat sini la aku tarik muka kat bro g.. sebab ajak naik x naik...



pastu guys.. yg buat aku marah ni.. si bro g ni tgal aku yg kat atas tu.. n dia pi ikut awek2 lain balik ke main point. yg aku ni,.. tiket bas ada kat dia..mmg x tau buat apa masa tuh.. maki hamun sgala keluar... last2 aku nekad naik bas tanpa tiket.. buat2 bodo jer..servive giler kat sin di tinggalka bro g..



lpas je sampai kat main point tu.. jumpa kat conduct kitorg n mintak tiket ke sound of the sea.. masa ni bro g ada bratuh sama.. tp aku.. tarik muka lah.. mmg dia sengal tggalkan aku.. kerna awek2.. membe dilupa... tp kan.. dia try2 la nak pujuk..tp cara dia beza.. sebab aku tahu dia x pandai pujuk..naku pun buat2 masih marah.. tp sebenarnya syg tuh..:p

tu lah destinasi terakhir seblm balik ke msia.. dlm bas mmg la bro g duduk kat seblh.. tp dlm tu mmg aku sound dia habis2kan.. n pada mlm tu gak lah tercipta sejarah.. hanya aku n bro g je yang tahu.. tanggal 2.2.08 harus diingati.. hahaha



wedding member kelas

ha,.. ini plak lain citernye...tp x lah apa.. just member kelas kawin lah... mcm si darius ngan madihah tuh.. tp yg ni husband keje lah.. bini study..itu jer.. n mmg best lah sebab dah lama aku x makan nasi minyak.. nak tggu my bro kawin lambat lg.. bulan 8... so member pun kira special duwh..





tp.. aku x lah tolong rewang pun.. just dtg makan2.. tunjuk muka.. hahaha.. yg penting amik gambar byk2.. sehari sblm tu sibuk cari hadiah satu bp pusing.. x tahu nak bg apa..last2 dpt sesuatu yg blh menjadi ingatan diorunk..hahaha



AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ bersarang lagi

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster