Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

Au revoir nite~King of the nite~pLING BnyK GOSIP~lucky laki  

Saturday, November 14, 2009

mula2 anjurkan n menjadi ajk au revoir ni mmg betul2 mencabar... x ramai supporters.. byk yg komplen.. padahal semua dah tahun akher.. x paham2 nak bg kerjasama ker? motif x de duit.. tp gi makan kfc n mcd blh polup?? nevermine.. mmg ko x nak support kawan2 kan.. ada aku kesah???

pastu.. isu blog yg aku buat.. byk yang mencarut2 nak mapos.. apasal ko menyibuk walhal ko x gi kan? motif korunk yg x gi2 ni nak interprem??? huh.. tgok blog tu kat sini.. http://graduasiuthm.blogspot.com

ok.. skrg berbalik ke story ni... mmg x sangka la guys.. aku menang byk mlm tu.. especially king of the nyte... x sangka sbb ramai yg hensem2 gak mlm tu.. aku just pakai n be my self.. mmg x terniat langsung...tp nk mcm mne kan.. dah rezeki org ckp...terima dengan hati terbuka n gembira.. nama pon nak enjoy mlm grand tu...

x tvt2 yg dijalankan semua ikut plan2..... mula2 nak majlis rasmi di mana dekan2 dan para jemputan vvip datang... tp majlis diorunk sampai kul 10 je.. the next is we olsnye tentatif... antara program yg di jalankan ialah menyampaian anugerah2 kpd student.. antaranya anugerah plajar paling poyo.paling kacak,paling hensem,paling stylo, paling malas, paling kuat tido, paling gedix dan yg aku dpt ialah plajar paling byk gosip.. mamposs aku suka bergosip ker?? hahahah

kesemua anugerah ni telah melalui proses voting di blog yang ku sebut td... kemudian.. jumlah voting tertinggi lah menang... ahahah menang lgikk... selain lucky draw lah.,.. mmg besh la mlm tu.. semua ikut tema yg di rancangkan black gorgeoues n red glamour... u guys semua mmg sporting n inilah kenangan yg duke x blh lupekan..


poster utk promo... mmg hevoc


mcm mne guys gaya duke? ok? layak jd king???


with queen of the nyte.. ~reen

semasa mendapat crown... fuyooohhh


my classsmate.. u guys semua hevoc2 n sporting.. yg x gi mmg kerek nak mampos.... anyway.. thank u ols.. luv yeah... kisses

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster