Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

new hup date  

Friday, March 10, 2006

BISMILAHHIRRAHMAN NIRRAHHIM.. aku mulakan bicara aku kali ni setelah sekian lama aku tidak menghupdate aku punya blog ini... maklum la semakin lama aku blaja ni.. semakin busy aku di buatnye... di tambah dengan faktor2 kewangan yang tak boleh nak on9 selalu.. so aku tak sempat nak buat semua ni.mungkin sekarang ni banyak cerita2 baru yang aku tak tahu semenjak aku 'berehat' daripada dunia internet buat sementara ni...mungkin ada kemunculan anak2 ikan baru, mak2 hayam baru dan hanjeng2 baru.. aku tak tahu apa yang berlaku semua ni sekarg... paham2 sajork...hari ni aku hupdate pun bukannya apa.. just nak bg tahu kat u oll yang aku masih stil cek internet but sometime jerk.. aku pun tak tahu nak story apa2 dlm ni sebab citer baru aku tak tahu sangat..(citer2 hangat katanyer)so tak leh la nak tulis apa2... apa2 hal nanti aku akan story kat u ols k...hiks...

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ new hup date

  • Adam Dryx
    9:40 am  

    -----------------------------------
    quote:
    hari ni aku hupdate pun bukannya apa.. just nak bg tahu kat u oll yang aku masih stil cek internet but sometime jerk...
    -----------------------------------

    Hahhahah!!

    Ingatkan hupdate nak bagitau masih lagi wujud, hidup dan bernafas tadik... hahahahah!!!

    Nasib baik tak mati lagi rupanya...ADam dah risau dah!!!

    gegurau yer Keroll :D

    ADamDryx

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster