Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

sure >> jom heboh  

Saturday, March 25, 2006

hai.. pekabo.. harap semua pembaca blog aku seahat hendaknya,terlebih dahulu.. sebelum aku teruskan dengan new story mory,biar la aku tebas dulu pokok2 balak yang dah tumbuh kat blog aku ni..(bak kata adam dyrx).maklum la aku bz sikit sekarang ni.. lagi2 nak final katakan... apa2 pun sikit2 mesti di hupdate katanyer... aiyoh..erm.. aku nak cerita la sikit pengalaman aku masa sure heboh kat nilai 3 tempoh hari... nak tahu tak apa dia guys.??? aku dapat bergambo dengan artis ni la.. pija dan juga raja farah.. bukan nak bangga la..tapi raja farah is my fav artis u no.. erm... tgok muka dia jer in real punya, aku tergamam sikit.. maklum la.. cun nya bukan main,, hiks.. taste terus katanyer... aiyo.. matila..walaupun dengan sedikit mekap artis ngan persiapan yang tak seberapa? aku tak kisah semua itew,., asalkan dapat bergambar ngan artis ni..huhugambar ni aku letakkan bahagian belakangnya sekali yang menunjukkan autograf diorunk... maknanya aku bukan edit sendiri gambar ni sepertiyang telah di buat oleh orng2 verangan yang lain...tak kohser nok.. hiks.

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ sure >> jom heboh

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster