Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

exam  

Monday, May 22, 2006

oleh kerana ada kelapangan petang nih... so aku tak buang masa gi cc sambil tgok email2 n mesej2 yang di terima bertubi2 (propah ker???) hiks... tah napa ptg nih aku nak post something pasal exam aku yang akan dtg 2 minggu lagi.... ermmm napa yerk?? tak der pape kot.. aiyoh....

2 minggu lagi aku exam.. so aku nak concentret la pasal tue...hiks... walaupun malas nak studi.. tapi nak skor la... so aku nak korunk wish me luck k... lepas jer exam yang mengambil masa 2 minggu tu.. aku bercuti n akan memulakan hidup internet semula.. (wah ayat... mengalahkan A.samad said...) huhu... ok la... itu jer kot tuk kali ni... akum semua...


AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ exam

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster