Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

latest news  

Saturday, May 13, 2006

holla back guys.... macam mana u olls semua? harap ok2 jer la yerk... .. aku pun sama jer mcm dulu.. cuma bz jer sikit.. lagi2 nak exam ni... bulan depan habis exam aku cuti... myb aku aku blh mulakan conf bersama lagik.. erm,,. sungguh rindu beb... apa taknyer... dapat la aku bual2 member2 lama.. hiks...

ok la.. aku pun just nak buang lalang2 yang ada kat sini jer... lagi pun aku kat cc ni.. sambil tunggu tiket wayang kul 4.40pm nanti.. sementara tu aku on9 la sat... nak tau tak citer apa aku tgok??? MI:3 la.. huhu abselutely best....

ok la... apa2 hal contact aku jer la k... erm.. lupa lak.. nanti klu sesapa yang ada gathering kat PD or sesuatu yang dekat dengannya.. inform la aku k.. mana la tau blh see2.... hiks.. ok da.. u olls..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ latest news

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster