Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

1st gathering at nssdc  

Monday, February 12, 2007

erm... aku pun tak tau la nak ckp mcm ne... sebenarnya aku nak stat la skrg ni menaip blog menggunakan broken english aku.. sure ok kot...ok.. 1st... i would like to explain that my 1st gatrering at nssdc... actually.. we ols.. go to Jeram toi to enjoy... we ols go to Jeram toi at thaiphusam... so sewa van n go satu van... pemandu we ols adalah en. aneh n memang heboh masa tuh...nak tau tak pasal pe pergi Jeram toi nih? sebab.. masa tu...kitong baru habis orientasi.. so we ols nak release tention la... semua gambar n kenangan video aku sertakan dalam ni.. ada adengan semasa orientasi n adengan di Jeram toi..


atas ni pic kat nssdc.. minggu orientasi...



ni pics sampai je kat jeram toi..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ 1st gathering at nssdc

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster