Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

cuti sempena suun nyuk...  

Tuesday, February 20, 2007

cuti kali ni aku ditemani oleh 2 org members yg studi satu tempat kat aku.. we ols drive pg sabtu n sampai dlm tengah hari la.. member aku ni sorng dr saba.. sorng lagi dari perak.. satu skema.. satu social.. tapi wateva la.. yg penting masing2 sporting n memahami aku...wah statement..

klu nak tau story di sebalik we ols berkampung..we ols have some trouble.. masa kat banda.. we ols singgah kejap kedai hp.. then bila kuar kedai hp je.. kete tak ley stat... aku siap tel formen tuk cek... tggu punya tunggu si formen ni.. x samapi2.. si wan ni... try la stat2 kete kot2 boleh.. dgn lafaz bismilah.. boleh.. so cancel la ngan formen tu.. erm.. x habis lagi ngan 2 nd problem... dlm perjalanan go home ni.. we ols di timpa satu lagi ujian.. kete aku kena langgar sipi2 je..nasib x pape n just kena side mirror je.. alhamdulillah... dlm perjalanan tuk duk ckp.. sapa yg kena mandi bunga nih..hiks..

sampai je rumah.. we ols terus je rest n semua terlelap gak la ptg tuh.. huhui.. ke esokknnya we ols gi menangkap ikan.. saja2 je nak wat bbq mlm nanti.. memang best la acara menangkap ikan ni..videonye ada di bawah ni..





mlm tu lak.. we ols satu famly buat bbq ikan siang td dgn tambahan ayam la... sedap sangat makanan2 ni coz .. tgok la sapa bakar... hihi




next day., we ols bercadang nak kuar gi town n shoping2 sket.. so persiapan telah dibuat mlm tu dgn perancangan yang rapi.. huhu.. 1st we ols gi ke summit prade sampai summit je.. terus menuju ke cinema tuk tgok movie... duk panjang bratonyer dek oi.. sebab cuti raya kan.. dan di sini juga la we ols mendapat 3rd problem.. tau tak.. punya brato panjang.. dapat tiket depan.. cancel terus aku nak tgok movie... cadang2 nak tgok ghost rider... dah 2 kali aku gi.. x dapt tiket gak... hurmm..
lastly.. tak tau nak wat pe.. we ols shoping, makan2 n jalan2 je la...siap semua n puas kat summit..apa lagi bersiap tuk rancangan seterusnya... an lak kali ni nak wat facial muka.. so gerak cepat la sebab facial lama gak.. tetiba dok leka nak kuar dari summit... ticket parking we ols hilang lak... so terkedu n berpeluh2 aku di buatnye.. satu kereta we ols cari.. x dapat cari gak.. aku rasa terjatuh kat atas... so aku tanya la diorunk ni mcm ne nak buat... diorunk pun x tau.. last2 si ann ngan si wan ni gi la bli ticket lagi... memang memalukan... ni la problem keempat we ols.. hish2...
tak habis problem we ols ni.. dapat satu lagi problem kat ann di mana dia tak dapat buat facial pada ari ni sebab boss kosmetik tu ada kat kedai.. so tak dapat nak jalankan la.. aku tgok si ann si sedey je.. mengharap mukanya cantek kembali.. tapi lambat la jawabnyer... lepas tu... kitong nak hilangkan tension duk byk sangat problem ni.. so gi la BP MALL yg baru di buka ni... x shoping apa2 pun dalam ni.. just jalan2 je.. tgok2 pemandangan n mencuci mata... huhui.. sebab nak shoping pun byk kedai lom buka lagi.. n yg sedia ada pun dah tutup raya ni...
akhirnya we ols jumpa lucky kat sini.. nak tau jumpa spe? jumpa la si mr universe tu... SAZALI SAMAD.. dia duk shoping sakan ngan famli dia.. so tgok dari jarak terdekat je la.. sambil terliur tgok badan dia.. wow.. then after tu we ols bertolak kuar tuk minum2 mlm... minum2 kat 1001 mlm ni pun best gak sebab dah lama tak kuar town bp ni mlm2...
habis je minum.. terus gerak ke fun fair.. memang adengan yg we ols rancang... sampai je terus bli token byk2...ingat nak berahis... rupa2nya token tu tuk permainan je... bukan tuk lucky game.. so byk sangat la token yg we ols dah bli.. duk membazir la..pikir2 nak wat pe ngan token tu.. aku terpaksa wat muka yg tebal seperti memakai blusher 6 inci dimuka.. aku jual direct kat orng yang beratur nak bli token tu.. so anti yg jaga tu tak prasan.. aku menjual la mcm salesman.. huhui..akhirnya habis gak semua token tu.. meber2 dah berdekah jerk.. ahaha..
lastly.. we ols dapat last suei mlm tu.. sebab tak lucky2 nak dapat patung.. punya byk main.. tak dapa2 gak.. baling tin pun tak kena.. bukan aku sorng.. diorunk semua sama je.. memang semua kot yg kena mandi bunga.. ahaks..video x kena2 ni aku upload kat bawah ni..





lasty aku nekad nak main binggo.. we ols bli rm10 dapat 6 papan tau.. so apa lagi.. main je la.. dengan harapan yng tinggi.. we ols dapat gak patung yang aku teringan sangat td.. iaitu sponcebob.. so cute sey.. gambar sponcebob aku letak di sini bersama ann dan wan. pengajaran di sini.. setiap hari kita akn mendapat lucky or unlucky.. itulah KEHIDUPAN>>.




ann yng hujung skali, yg memegang sponcebob aku tu wan..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ cuti sempena suun nyuk...

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster