Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

having 'FuN' with Nisa' ~biarlah rahsia  

Friday, July 07, 2006


biarlah rahsia katanyer... wah.. siti sesangat kan... hiks. memang kitaowg da lama tak jumpa.. beberapa bulan la gak.. maklumlah semua bz so time cuti ni.. we ols pun ber'fun' la kat mana lagi klu tak kat town..


ni la Nisa' nyer

1st bila sampai jer terus bli tiket movie.. citer 'orang besi'. lepas bli tiket terus ke bowl n main 3 game jer...masa main bowl ni memang fun giler coz da lama tak main la katakan.. then gi makan n bual2 la citer2 yang dah lama tak dibualkan... memng sesangat happy time tuh...


kat bowl

skrg nak story pasal movie 'orang besi' ni lak.. memang tak sabo den nak tgok citer nih... tau tak? i guest u ols tau kan citer 'org besi' nih.. ala abang superman la.. *abang ker? matila mcm wujudz bebetul jerk. ok lupakan... klu nak story citer tu memng pangjang tapi overall vest2 sesangat.. klu blh nak jadi mcm abng superman tuh.. *matilah verangan. blh selamat kan org... blh wat apa yang dia suka.. n etc. tapi apa kan daya citer katanyer.. 4 this movie, i giv 5 star la beb.. vest2.. sapa yang tak tgok rugi wei.


nisa


abselutely me

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster