Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

me At seremban 2  

Sunday, July 23, 2006

bukannyer apa guys, saja jer nak post ni... maklumla blm ada kuliah lagi minggu ni, sampai senin, so utk mengelakkan kebosanan yg melanda diri inie, aku gi jer la jusco seremban 2 nih, bukannyer apa, just isi masa lapang katanyer...

mula2 bertolok pada petang, sabtu (padahal ingat nak plan ker KL) tapi malas la... kata ada KL MAN hUNT, but aku tak der member la ker sana.. so tak jd gi la.. akhirnyer jln2 kat seremban 2 n tgok movie jer,..

pada mulanyer tak tahu nak tgok movie apa, but setelah bertanya amoi kaunter itew, dia kata citer ni best.. so kitwg tgok la.. citer An American Hunting... best mendernyer,... lite2 jer la ,... 2 bintang jer.. nak tgok movie box office semua dah tgok.. so layan jer...

habis movie jer dah kul 1, pastu td tgok movie seram.. apa lagi.. terus balik jer..
gambar kenagan di mcD ni aku letak tuk tatapan bersama katanyer...


relaxs2


makanZZZ


stil pegang Ayam kan KAN..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ me At seremban 2

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster