Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

my robot competition (octron08)  

Friday, November 28, 2008














1. bergaya sblm competition
2. bergaya lg ngan bro g & akem
3. my robot (octron08)
4. salah sorng group members (dato aka boss 2)
5. bergambar bersama robot i yg menang.
6. bersama bot.. menang kategori sme.


tarikh kramat 24 hb.11 adalah tarikh robot2 competition. seramai lebih kurang 200 peserta yg bertanding. x kira tua, ada awek, ada laki.. semua kene masuk this competition. aku pe lagi.. robot yg telah siap di reka n di design selama 4 bulan ni ( dari awal sem) ready tuk berentap dengan semua org..haha..

my robot name is octron08.. y i use that name? ok.. i explain in here.. 1. oct sempena design robot ialah octagon.. 2. 08 = lapan sisi octagon n 2008 this robot has build n done oh ye.. 08 juga ialah no lucky bg china right? huhu... 3. tron dr singkatan electronic n dari motor driver keluaran syarikat cytron..hihi

nak di pendekkan cerita,.. robot ktorng ni siap awal tau.. so x kelam kabut mcm dak lain.. poster pun aku dah buat siap2 n lawa2.. pastu program pun dah jadi.. tp malangnya.. nasib x sebelahi pihak kita,.. robot jd biol ble kat trek.. so x dpt nak bertanding dengan bagus.. kalah di suku akhir jer.. hihi.. myb sebab x try kat trek dulu sblm bertanding.. x sempat.. boss cuma seorng..but its ok..x mcm dak2 ni.. diorunk try2 kat terk sampai 3-4 pg... samapi ada yg x guna sensor.. guna pwm je tuk run robot..huhu

tp x pe... walaupun kan x menang kategori robot terpantas,.. tp stil menang 2 kategori yg lain..huhu.. group kitorunk mendapat johan rekebentuk terbaik n juga johan pameran terbaik.. pertama mesti berkat boss aku byk tolong org.. kedua berkat aku wat betul2 poster n pameran.. siap pemplet lg.. aku bersyukur sangat atas kemangan ini.. at least x pulang dengan tangan kosong.. mcm ada 1 2 group tu robot jln,.,, tp x dpt pape.. tu la kata org.. kata org tau.. org kedekut slalu rugi..*ops






AddThis Social Bookmark Button

Email this post


Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster