Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

raya's 08  

Friday, November 07, 2008

walaupun kan.. walaupun raya dah habis... n raya haji pun nak dtg.. tp klu posting bout raya x masukkan lgi... harus la buat posting ni kan... so.. nak story pasal raya ni? huhu .. blh2.. tp citer dia sama je mcm raya2 tahun lepas... kekekeke

1.. mesti buat persiapan raya la pe lagi.. shoping itu ini.. sakan lah senang citer.. ye la kan.. setahun skali jer,,, x salah kan.. hiks

2.. kemas2 rumah sket n pasang pelita.. klu x beta yg pasang pelita ni.. x dok nye yg nak pasang.,.. klu x de pelita.. mne meriah kan...

3.. bli stock mercun byk2... stock tahun lepas x habis tu pun sambung lg wat main... antara mercun faveret thunder clap, merdeka, batery, ai boom, sun flower, thunder king, n bola n botol..

4.. mlm raya dah x kemas rumah dah.. sibuk je main mercun ngan anak2 sedra nih... tp lepas main mercun je ..dah kene susun kueh.. klu x beta yang susun.. x de nye nak susun lawa mcm beta buat..kekekek

5.. pagi raya pe lagi.. sambung main mercun dlm kul 6 pg tu.. sampai terbit fajar lah.. pastu antar kunjungan kat uma makcik2 pastu siap2 gi solat raya..(kadang2 lupa gak niat solat.. almaklumlah.. setahun tnggal...kekeke)

6.. satle solat jer... ke kubur dulu sblm pi umah sanak sedara.. spt biasa la.. atuk nenek semua dah x de.. umah adik2 abah yg tua la kunjungi dlu...

7.. lepas tu,.. satle je... makan satu famly la plak... yg uniknya.. my famly x de buat ketupat rendang ni...(ketupat rendang ni org bagi je dah byak) so x buat la.. we ols buat ayam kampung masak utuh (masak satu ekor besar.. x potong2) mcm ayam blanda krismas tuh..kekek.. ti pelahap ramai2.. best giler.. lepas tu nasik dia nasik gurih (nasi like mcm nasi lemak sket).. wow.. best kan..

8.. satle makan je.. apa lagi.. sesi curah air mata.. nasib laki ni gantle sket.. no cry2 la beb.. x macho lah... satu famly la maap2fan.. pastu.. pe lagi.. sesi bergambar la plak...

9.. lepas tu..gi la umah sanak sedara tuk beraya.. best giler,,, ptg tu balik umah.. pastu tido lak.. sambil tu kene jaga uma.. mesti sedara2 dtg lak.. aiyo.. ribut2... kekeke

10.. hari kedua - 4 aku x beraya pun.. kg aku ada buat barak-an, where.. kita semua laki2 ni kumpul kat umah tok imam n ketua kg pastu beraya satu kampung n kg sblah.. tp di pecah2 group2 la.. cth 7 group.. so semua rumah dpt naik lah...(time ni la tau umah tu tranmark dia apa..)kekeke

11.. dah stat kuliah balik..kekeke.. so bz la.. tgok je la gambo2 bwh ni..heheh


satu famly ke..


pasukan kuning..


pasukan coklat


pasukan perple


with aiman..anak sedara


wah..posing mantap..


seksi la nampak dada..lalala

sempat lg nak posing depan umah.. solo2 je.. sat lg ada la sebelh tuh..




AddThis Social Bookmark Button

Email this post


3 comments: to “ raya's 08

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster