Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

last weekend  

Tuesday, August 01, 2006

erm.. baru nak hpdate katanyer setelah seminggu kuliah bermula.. tak tahu la skrg apa citer baru kat dlm dunia internet, but still tak berapa ketinggalan la kan KAN...
weekend lepas aku balik la kampung, ajak sekali mamat yg selalu aku tumpang masa sem lepas nih..

ingat ajak2 dia tak nak, sekali nak la pulak.. apa dehal aku jak terus.. mana tak nyer, dulu pernah ajak sekali.. tapi tak nak ikut katanyer..
sem ni nak pulak.. maklumla awal2 sem.. tapi tak tahu la klu dia nak jaga hati aku nih.. *no komen


matila snap tak bg tau tuannyer..at McD

ok.. now berbalik pada story yg aku nak citer nih.. perjalanan kitorg mula ptg jumaat dari PD dan sampai dlm kul 8 lbh la kat BP..sampai rumah jer terus siap tuk tido coz tied sesangat..esoknyer memang plan nak kuar bandar.. so gerak seperti yg dirancangkan..tapi masa nak gi tuh.. road block ada plak sampai 2 km.. melambatkan aku punya jln jer..n pada ari tu oleh kerana kedai Bundle member tutup ari tuh,.. aku just tgok movie n shoping lite2 jer
as my luv habits..

citer yg weols tgok is Dragon Tiger Gate... dr mana tah.. tapi memang da vest la.. aksi yg 5 star but jln citer aku bagi 4 star jer..kureng la.. bila jalan2 dah puas shoping dah puas, weols pun balik... balik2 jer ada road block lagi.. hanjing kan KAN.. polis miskin. cari duit..

mlm ni aku ingat nak kuar mkn2.. tapi ada AF la plak, erm.. terpaksa cancel.. sokong sangat si Lotter tu masuk berbanding Rich yg tak best itew..tapi stil tak berubah pilihan hati,... da verious boy.. faizal.. gogo chaiyo.. habis Af jer terus tido coz esok nak bangun pagi nak gi dusun durian n jln2 kat kolam ikan... klu tak Cik Otot tak dapat tgok dusun durian yg dia nak tgok tuh..


nyenyaknyer tido.. sian dier,.. penat..

balik dr dusun jer nak kena cepat2 coz tiket bas kul 11, barang lom kemas lagi... nasib sempat sampai bus stand kul 11 tepat.. erm.. memang kengkabut..kat dlm bas jer.. lom sampai 10 minit, si Cik otot nih dah nak tido.. aku paham.. tied yg amat la tuh...

memang vest la trip balik kg kali ni.. maklumla.. ditemankan best fren lol... cik otot.. ur my best fren i think... suddently ur diffrent, but 'aku paham'...

at bus.. i think it is da best snap 4 ever

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ last weekend

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster