Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

isu blog at Malaysia  

Friday, August 04, 2006

erm... choi kan KAn skrg nih.. sesikit jer dah kena kawal.. harus hati2 guys... isu blog yg mencarut, memfitnah, menyentap etc akn di bend oleh pihak kerajaan.. takut lak nak post yg begitew...

baru jer nak vest di dunia bloggers nih,,... dah tak lek KAn... aku sebenarnyer malas nak baca isu nih.. just tau jer... so aku ada copy petikan ni ...

"KUALA LUMPUR: Kementerian Tenaga, Air dan Komunikasi wajar menggunakan teknologi terkini yang dimiliki bagi mengesan dan mengambil tindakan terhadap individu yang menyalah guna internet tanpa mensasarkan masyarakat bloggers dan pemilik laman web secara umum."

"KANGAR: Kewujudan media internet termasuk blog yang semakin berleluasa dan ditulis secara liar boleh menjejaskan kestabilan dan perpaduan rakyat pelbagai kaum di negara ini."


dan byk lagi... tuk uols punye pengetahuan or maklumat lanjut.. see at this page
http://www.bharian.com.my/BHarian/r?bodytext=isu+blog

semoga uols mencarut lite jerk k.. hiks

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ isu blog at Malaysia

  • abe
    8:00 pm  

    ala beb....sometimes apa yg ditulis kat blog lg btol drpd apa yg terpampang di akhbar2 yg sememangnya kene control sepanjang masa.

    maybe kerajaan skrg nih dah terlalu sensitif dan takutkan kutukan. dah mmg byk silap...hiks

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster