Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

C N I  

Thursday, November 29, 2007


Creative Network International... tu la post aku kali ni... atau singkatannya CNI... aku pun x tau npe tergerak nak wat post nih.. myb disebabkan upline aku yg rajin mencari org kot.. upline yg rajin tgok downline dia.. (padahal nak dia dpt untung gak :-p @#$ ops) but x pe.. it ok... itu tuk aku gak kan.. x kisah la kan.. lagi bagus gitew...

ok.. mcm mne nak mula ni.. x tau... but yang aku tahu... CNI ni mmg bagus... bukan niat aku sangat nak wat sbg full time.. hanya part time aku buat... n x perlu bekerja sangat... langkah2nya mudah n sign in pun murah.. semua org blh join...



manfaat klu join nih... kita akan dpt poin.. dpt byk poin... byk la komisyennye... so senang kan... aku pun bukan suka sangat cari org2 nih.. x rajin... tamabahan dengan sikap pemalu aku.. please la nak jumpa org.. klu setakat member2 tu pun blh... so... prinsip aku cuma satu.. maintain setiap bulan hanya bli product.. so kita akan dpt poin n ganjaran nanti...

sebut bli producT? nak bli ker? apa producT? n etc... byk n byk.,.. product2 ni sme je mcm product2 harian kita. sme ada dr segi penjagaan diri mahupun makanan tambahan or kesihatan... so x slh klu kita bli utk ita n ahli kluarga... sambil tu kita dpt poin n ganjaran... senang kan... kat sni la mulanya minat aku nak buat benda nih... lagipun product2 dia pun blh tahan.. so aku x risau sangat...

so..aku skrg akan start bli product CNI je... sambil bli.. sambil tu aku akan dpt poin... barang pun dapat... kan mudah tuh.. klu korunk semua nak maklumat lanjut tentang CNI ni.. aku blh postkan link dia kat bwh ni.... so dont wory la k...kat situ blh baca maklumat apa yg korunk nak... testimoni2 yg telah berjaya... ok... semoga kita semua menuju ke arah JUTAWAN.




http://cni2u.com/keroll/index.html

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


2 comments: to “ C N I

  • Green Nielsen
    12:17 am  

    mmhh.. pasal cni, ada la gak darlng aku suh ikut masuk.. siap ajar.. ada satu part yg aku suka, iaitu bonus kereta n g melancong... tp pastu dia lak nasihatkan ak fokus ngan studi, so aku akur je.. even kit permulaan tu masih ada lg kat dlm aku nye almari... semoga berjaya menjadi usahawan... ;)

  • keroll cadbury
    9:42 pm  

    ok.. ko join la lg.. maintain bli barng je ok.. x payh nak invite2 pun ok.. janji bli2 brg dia..

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster