Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

new style...  

Friday, November 09, 2007

aku pun x tau npe aku nak sangat wat style nih.. mmg dah lama aku nak wat mcm ni... tp tu la... x brani n takut terkutuk plak..hak... tp oleh kerna nak sangat baut.. so aku buat la rambut ala army nih.. but artis army key..




then... nak di ceritakan mcm mne aku ley nak buat ni... msti ada dorongn kan... ada la satu mamat tuh,,. budak kelas... aku bwak skali masa tu... dah janji makan pizza sama2... then apa lagi,, dia teman la aku ...pastu aku tanya la style yg aku nak wat ni... dia kata ok... seswai ngan aku,,, aku pun berfikir dua kali..,.. nak style baru atau botak army artis nih.... hak... pastu.. b;e sampai saloon, dia duk ckp kat PArkers, my hir disigner tu yg aku nak botak.. pe lagi.. PArkers terus je ckp seswai...





nak di sambung cerita.. aku pejam mata tau masa dia potong... hahaha.. but ble dia but curve sket kat kepala nih... jd suka plak aku,.. hiks... style ni aku akan kealkan atleast 2 bulan ar... bru tukar rambut baru lg... ok.. salam syng semua.. tq sudi singgah..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ new style...

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster