Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

malingsia.com  

Monday, December 03, 2007

wiiii.... aku pung x nak ar ketingggalan utk membuat post berkaitan web ni.. http://www.malingsia.com/.. wah.. bunyi je dah mcm best nak story lor.. memng panas isu web ni skrg... samada dr segi isinya mahupaun tindakannya.. hiks..
    ok .. seperti yang aku tahu,,, malingsia ni dia tukar dr Malaysia ke maling... maling tu maksudnya mencuri..perompak .. somethng like that la.. ia adalah dari perkataan jawa yang biasa digunakan la oleh mat2 indon kat sni...
      hurm.. ok.. berbalik kepada cerita kita td... ok.. apa yg diorunk buat kat web tu? ha.. tgok la sendri guys, but dia lebih nak memburukkan nama Malaysia, mengejek, mencaci n etc.. but.. nak sentap ke u ols? x yah la kan... byk entry dia yang semakin hari semakin menjadi2.. semakin panas di buatnya.. but nak sentap ker? lol..,.,..
        kat sni aku masukkan gambar2 entry2 diorunk yang aku pilih... but if korunk nak tgok.. tgok je kat page tuh k...



        satu entry ni.. mereka x suka di gelar indon lor.. y? i dont know.. but memg indon.. nak panggil apa lg kan?

        membuat baju malingsianya sendiri utk memboikot katanye.. utk agung2kan malingsia tuh.. lol..

        menyatakan bahawa.. bahasa dia di curi.. n membuat demonstrasi besar2an..

        apa patut kita buat dengan apa yg dia buat??????

        @#$ dia ckp kita curi bahasa dia...

        patut buat : ckp kat dia ..ye ker?

        @#$ buat baju malingsia

        patut buat : kita angap dia tlg promote Malaysia.. omputeh pun bukan tahu ejaan sebenar..hiks

        @#$ dia kata lagu rasa syg dia punya ??

        patut buat : spe2 blh buat lagu lor... yg bezanya.. spe nyanyikan itu je kan..

        @#$ dia cakap kita x tahu hukum agama ke? mencuri2..

        patut buat : habis klu kutuk2 org tuh... apa plak??? haks

        @#$ bayak lagi aksi2 yang dia buat.. demonstrasi..kutuk2... cacian.. etc..

        patut buat : bak pepatah.. org berbudi kita berbahasa.. orng kutuk2... kita ucap terima kasih saja.. hiks.. biarlah diorunk nak kata apa kan.. klu kita brada di tempat yang benar,.. kita tetap benar la kan.. kita gak dapat pahala... klu mulut tempayan tu blh la kita tutup kan.. tp klu mulut2 indon.. mne bleh lor.. hiks..

        berani kerana benar,, takut kerana salah.. oleh itu.,. spe yg sokong patut buat aku ni.. vote lor.. x pun bg komen2 yang blh aku perbaiki n kita kongsi bersama.. di bwhni... aku uploadkan video visit Malaysia... MALAYSIA BOLEH!!! chiyok2..

        sebenarnya.. ni lah yang di tunggu2 oleh omputeh... org2 kafir lakhnat.. yahudi,, etc.. umat islam penduduknya byk bergaduh.. so bg aku,, jgn gado2 la... buat apa nak mengungkit2.. ka x baik amalan tuh lor..

        *mcm ustaz la plak.. :-p

        AddThis Social Bookmark Button

        Email this post


        2 comments: to “ malingsia.com

        Related Posts with Thumbnails
         

        Design by Amanda @ Blogger Buster