Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

sgala ceritera at kursus  

Friday, April 13, 2007

tak erm.. panjang cite kali ni yang aku nak story n kongsi bersama2... maklum la.. dah lama kan aku x on9 selain aku terperanjat melihat org mengambil templete aku bulat2 n menafikan.. so skrg la masa yg di tunggu2.. masa yang seswai aku nak menghupdate blog aku ni...

mula nya mcm ni... *wah.. aku selepas habis dip tuh.. aku terus mengikuti kursus 3 bulan kat mantin, n9... kursus lanjutan la kiranya ni.. untuk lepasan blaja mcm aku ni yang menunngu peluang pekerjaan nih... so sambil tggu panggilan dari U, aku pun masuk la kursus ni.. best gak sebab tiap2 bulan dapat elaun.. hiks...

sepanjang aku kat sana/... byk la aktiviti yg di jlnkan samada yg diorng aturkan atau aku aturkan sendri... tu la pasal aku nak kongsi semua cerite2 tu kat post kali nih... sgala bentuk macam gambar n video akan aku upload dan masukkan dalam sni tuk tatapan dan hiburan bersama... kpada member2 yg turut join tu... this is my present to u to remember me n knowing me as a best frenz... *matila berangan...

ok.. 1st aku rasa aku nak mulakan dgn aktiviti round2 kl selama 3 hari 2 mlm...aku masa tu stay kat umah ace kat kg baru.... maklum la.. dari rumah dia tu.. semua dekat... nak ke klcc,pertama,soga,low yat, titiwangsa, chow kit... semua dekat la... *kata dia la... aku pun ikut jer.. memang 3 hari n 2 mlm tu habiskan jln2 kl.. samada shoping, lepak2, jln2, servey2 sampai tak larats dibuatnyer..


ni gambar we ols semasa kat mata2 Malaysia... still x dpt naik coz aku dtg lambat.. next time aku pergi lagi la..sampai ble2 ada lagi KAN... klu duk kl tu tak heran la kan...


seperti di KUNDASANG

aksi ann la yg paling mendapat rating yg tertinggi..



video ni pulak adalah antara aksi yg menarik n menghiburkan hati semua la... aksi ann memang brani apabila membuat adengan menggoda di asculator... antara byk2 video gi kl tuh.. aku pilih ni tuk kongsi bersama.. apa lagi.. c la...




2nd story ialah at jeram toi terurn...we ols sebab nak last kat sne kan.. so harus la gi tempat tu kali ke 2... memang x de plan langsung nak gi sana tau... then.. tetiba diana mesej aku ajak gi sana reramai.. aku pun on je.. janji ada yang tuang minyak aku... tapi sebelum tu ada masalah sket sebab lesan aku dah mati... nasib ada apai dah makan.. dia la yg ganti tempat aku utk drive... *penyelamat katanyer.. mandi kat sni pun x lama...coz dtg dah ptg.. tapi best la...

video n gambar kat sana ada kat bwh ni..










k.. skrg kita bertukar pada story lain k.. tapi stil berkaitan dengan air terjun n jeram.. tapi kali ni di jerangkang pahang... air terjun bertingkat2 yg menarik... air dia pun hijau2... pergi kat sni dalam 1 bas, 1 kete, 1 hilux n 1 van.. kitorg stay kat sana 2 hari 2 mlm.. masuk perjalanan 1 hari.. so 3 hari la... aslnye aku x dapat gi tau.. coz coute penuh.. nak 30 org je... sedey giler sebab membe2 umah semua gi... yg sedehnye apa tau.. diorank tu tulis nama bukan nak ckp.. memang poyo...nasib last2 min ada org cancel.. so ada kosong ar...

byak la aktiviti yang di jalankan kat sana... 1st, pas pasang khemah.. terus je mandi kat air terjun dia.. then petang tu jungle tracking n daki air terjun tuh... memang best sangat sebab air terjun dia bertingkat2.. tapi dlm proses aku daki tu.. aku tergelincir n jatuh dari 1 tinggkat air terjun... nasib baik x masuk yg air dalam.. klu tak mampos aku... memang sengal la badan2 aku.. sampai 2 minggu pun punngung aku sakit/... x dapt la nak tolong...

suka sangat tgok video kat atas ni.. aksi budak2 ni wat terjun tiruk beramai2 n tes tgok semua aksi tu... yg paling lawa aku tgok dlm aksi diorunk ni ialah budak baju kuning.. terjun lawa je... blh di ketengahkan la... ada lubang.. blh aku bg tau dia k...

ni gambar sebelum masuk hutan.. putih2 je muka... balik nanti tgok la..


air dia hijau kan KAN...menunjukkan kesejukan dan kedalaman yang puas...


tgok la tingkat tuh.. tinggi wey.. tu pun sebahagian... rehat sebantar sebelum ke puncak..


tgok.. gelap kan muka bile dah nak balik.. sebab puas mandi.. hiks..


tgok la aksi ni.. ann bersama tempinai.. lucu ..


ni lak semasa karaoke beramai2 kat ktv... walau x berapa best menyani.. tapi suara ada... tgok la aku melalak...


last sekali tuk post kali ni...video kat rumah wantanamerah.. gi sana sebab jumpe mak mertua.. semua ni bakal menantu dia ni.. yg paling best reaksi mak wantanamerah yg tak nak berkamera.. hiks...

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ sgala ceritera at kursus

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster