Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

sgala ceritera at kursus (ii)  

Wednesday, April 25, 2007

ni adalah sambungan kepada cerita kat kursus.. pada bahagian 2 ni.. x banyak nak story.. just nak kongsi video bersama...


video kat atas ni.. adalah aktiviti kitorg kat kg... aktiviti memberi makanan kepada ikan memang best.. sebab pe.. tgok ikan2 tu makan... mcm hapa x makannyer... aksi yg paling best dalam ni ialah.. ikan2 itu melihat muka si aces yg memakai blusher.. so ikan pun x nak makan.. ahaks..

video kat atas ni plak di ambil sempena kem motivasi yg memang stiap org kena gi... memang best la kem ni... pada mulanye aku x suka gak.. sebab cara diorunk layan kita ngan x kenal lagi kan.. tapi lama kelamaan.. best plak aktiviti dia... antara aktiviti ialah abseling, flying fox, lubang beracun, confident fool, bar fool, jungle tracking, kompas, swiss roll, n burung hantu.. n antara yg aku suka lak ialah aktiviti kompas.. group kitong asik 1st je menyiapkan task yg diberikan.. cayalah.. group aku namanya DANG LAYAN n tepuk semagatnye pun best... nak dengar blh tgok kat akhir2 video ni.. semua ni hasil nukilan ann.. memang artis katanyer..
k.. saksikanlah video2 ni sebab byk babak yg menarik.. lagi2 aksi kump BRAINSTORM n OH-HOI... memang lawak tuk diketawakan.. layan...


ni la my team .. DANG LAYAN... the best
..

ni plak sebelum gi kem... muka memang ceria sangat.. tapi bila da kat sne.. penat n letih..


gamba di atas adalah gambar semua pelatih n peserta yang mengikuti kem motivasi ini... nampaknye aku berdiri centre la.. kah kah kah..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster