Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

cilok gua, gua cilok lu  

Friday, December 30, 2005

dah bapa hari tak post blog ni....so aku buat la benda ni.. tak tahu nak post apa...aku post la citer ni... citer baik punya cilok... korunk dah tgok lom?? belom??? rugi sey.. lawaknyer best2 tau.. berdekah satu pawagam... gempak gitew... yang paling tak tahan awie... romantik betul dia...tapi dlm masa yang sama dia ganaz.. haha.. klako la... klu nak story citer ni... panjang n tak habis la so malas la nak story.. u olls tgok la sendiri.. nak tahu tak apa kisah menarik aku masa aku nak gi tgok citer ni... aku dapat tambah kawan baru siot.... quite hensem gak la..blh la... peramah n ceria la dia tu... ok la utk jadikan kawan.. senang la apa2 nanti... tu pun dia dah tlg orderkan tiket tuk aku... klu tak beratur panjang la aku nampaknye... nasib si mamat tu ada..(thank bro- klu dia baca blog aku la) last2 aku tgok wayang berempat hari tu n gi shoping sesama... happy betul aku hari tu...



AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ cilok gua, gua cilok lu

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster