Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

huhu terharu sey  

Friday, January 06, 2006

tq putrauitm aka wirawati kerana letakkan spesial kes dlm blog ko .. keep in touch k.. terharu sey ada yang letak something mcm ni.. tapi ko sapa? cantek ker?ingat artis?? pernah buat show kat Mt? huhu ... apa2 pun ni la apa yang ditulis dlm blog putrauitm aka wirawati tu ....



Yes!!!!!!!

kalau takde arah melintang dan gaji pun dah masuk ..... ader beberapa orang yang Wan jumpa hujung bulan ni kat KL ....

Mereka2 ini adalah orang yang banyak memberikan inspirasi kepada saya selama2 bulan chat dalam Yahoo Messenger (YM) dan juga BlogSpot ......

Walaupun kekadang ader diantara mereka ni bermulut celupar coz suka sangat usik Wan, tapi Wan tak kisah .... yang penting ikhlas. Wan tak kata Wan sempurnadan tak juga kata tidak sempurna coz cukup semua panca indera, Coz rasanya ada ramai lagi manusia yang sempurna dan kurang sempurna di muka Bumi ini.

Nak tau sapa .....heehehehehehh! Arez, AdamDyrx, Keroll, dan Darklighter ..... eh ... watch out guy, beware, the lion will roar and conquer the nite of KL that nite ......

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


2 comments: to “ huhu terharu sey

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster