Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

kisah pondan tak siap  

Wednesday, January 18, 2006

aku tak tahu apa la nak citer pasal pondan tak siap yang tak sedar diri tu... aku bukan takut ngan dia but aku malas la nak layan org yang tak sedar diri ni.. makin dilayan makin menghanjengkan dirinyer... mati la kau...

kat sini aku nak terima kasih kat sesapa yang tlg aku n bg tahu yang si pondan tak siap tu tak harus ditakutkan... aku akan ignore pondan kertu tu sampai bila2 n pasni aku tak kan layan dia yang semakin menghanjengkan dirinyer tu...

ermm.. aku pun dah nak sambung studi balik, so aku tak mo la melayan org tak betul... anyway thank u ols... ok da..

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


20 comments: to “ kisah pondan tak siap

  • Wan1One
    2:33 pm  

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • Wan1One
    2:34 pm  

    Aiyooo !!! Pondan tak siap katanya!!! sapa ler yg dimaksudkan tu? Heheheheheh.

    dialek Sabah
    "Saya kinal ka otu orang tu bah! sapaaa yang kau maksudkan itu. jangan masham tu bah! matilah kita bah!

    Hahahahah!!! dah lama duduk Malaya. dialek Sabah pun dah bertabur ....

    Bila nak buat pendedahan sebenar Pondan tak siap ni wei. Ader post khas ker for that topic, ni rngkas jer. Buat ler pendedahan khas. Ok

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:53 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:54 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:54 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:54 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau aws ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:54 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau AWAS ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:54 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau AWAS ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:54 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau AWAS ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • ISIS
    2:55 pm  

    Hanjeng .... babi .... tak ckp dgn penginaan tu kau nak cari pasal lagi .... kau AWAS ya ... gambar2 u dah ad dan bila2 masa lawyer aku akan datang sana hantar surat saman mahkamah.

    dan kau juga wan1one/putrauitm ... kau pun jadi hanjeng juga ehhhh!!! kalau tak nak aku saman, kau jgn masuk campur.

    ni hal aku dengan hanjeng ni ... occay!!! ....

    kerool bahry ... kau siap jer ... tak lama lagi sampai gak surat lawyer engko tu. dan kau pesan baik2 kat adam dryx jgn masuk campur .....

    kau tu mmg dsr hanjeng tepi jalan ... adik2 baru nak buat nama ... boleh jual bagi makan hanjeng jer konek engko tu ... FAHAM ...

    sabar eh, lawyer aku akan send saman tu, gambar2 dan post yg u buat dana aku copy, juga ada ramai org sanggup jd saksi .... u tgh lr muka u kat mahkamah .... kalau biduanita negar boleh kena saman ... inikan pula hanjeng adik2 mcm engko ni .

    kakakakakakakaak

  • Wan1One
    3:00 pm  

    suiiiii!!! puiiiii !!! engko terasa ker tetiba jer nak maki hamun orang .... tak sebut pun nama engko

    Hello org yg bernama isis ni atau pun kawan dier .... aku peduli apa kau nak saman .... kami ni kawan .... kau fikir bapa engko tu berkuasa sangat ker .... jangan cari pasal ngan saya ok. kalau tak nak konek engko tu melekat kat dahi selama2nya .... ada faham....

    kakakakakakak .....

  • Adam Dryx
    10:34 pm  

    Keroll....

    Adam doakan u study elok2 sampai berjaya yer.... kat PD tu banyak godaan... jangan pulak nanti nak drag pulak kat sana...

    Susah lak nanti kalau ada aduan dibuat ...tak pasal2 kena tindakan displin... silap2 merasalah berpindah ke Sri iskandar lak nanti.... eh!! Sri Iskandar lah pulak!!!

    Hahhahaha!!

    Anyway, Adam always arround for you...thats what friends are for!

    ADam

  • Wan1One
    2:37 am  

    Keroll,

    I pun sama gak mcm Adam diva tu yer (aiyooo!!! diva superstar ler? kononnya!!)

    Berlajar elok2 eh!!! kang dah berjaya nanti jgn lupa janji nak belanja kami berdua makan Nasi Minyak ....

    Pedulikan dier tu ..... Lagi dilayan, lagi ler dier berlemak ....

    Cayoo

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster