Follow by Email

Followers

BoNjOUr...

untuk tempahan product : +60137145668 @};-
RM40 AJE! cepat!!!

maal hijrah  

Monday, January 30, 2006

oleh kerana semua umat islam akan menyambut maal hijrah yang ker 1427, maka semua umat islam akan menyambut tahun baru bg kelendar islam pada esok hari...
oleh itu, aku nak ucap salam maal hijrah kepada semua... semoga tahun yang mendatang membawa seribu erti buat semua...


'selamat menyambut maal hijrah 1427h'

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


3 comments: to “ maal hijrah

  • Wan1One
    6:15 pm  

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • AntiAnakHanjeng
    2:48 am  

    Sah ler yg engko ni mmg SENTAP ... cuak juga uolss ngan abg u yg pondan berangan tu kan.

  • AntiAnakHanjeng
    2:51 am  

    Showgirl Ternama Jilat Ludahan Orang....


    Semekom u olssssss....aqaq baru bangun dari tido nie yeeerr u olsssss.....aqaq begitu bersemangat setelah dikejut kan oleh satu panggilan telefon dari supermodel of the year kita yerrrr IS*S tengtang seorang showgirl ternama yang sekarang ini sedang enak menjamu selera dengan ludahan orang yeeeerrrrrrr (EWWWWWWWW!!!!!!!).......Jijiks dan najisss sekali.....orang yang dimaksudkan ialah ADAM @ ESTEE IS*S: ADAM KINI MENJADI AXION SHAH THE APES AND I >> SAH SAH BUDAK NIE DAH DIREJECT OLEH KITEORG AND NOW GUESS HE IS WITH HIM!!!!!....

    AIYoooooo begitu sadis sekali bunyinyeerrrrr......tak larat aqaq u olssssss....Berak ngan kencing aqaq larat tengok lagi...tapi....couple 2 orang ini AIYOOOOOHHHHHH.... sungguh jijiks sekali untuk aqaq ingati...Orang yang aqaq maksudkan ialah Adam @ Estee ngan Bini barunyer yerrr iaitu Fazrinn....

    Aqaq tidak begitu mengenali adam nie yerrrrr u olsssss....jarangsekali aqaq berjumpa dengan diaaa....tapi satu jer aqaq ingat pasal adam nieee...dia adalah mahaberangan yang buat show jantan nyanyi lagu siti sarah kat MTQ...itu adalah peristiwa paling memalukan dalam industri seni negara dalam tahun 2005 yeeerrrr...Apalah nak jadi....suka memalukan diri sendiri....dah tua tapi berangan pulak tueeeeee.....Aiyooohhhhhh!!!!!!

    Aqaq mengenali si fazrin nie sewaktu dia menjadi panghuni tetap tasik yerrr.....tetiap malam cari konek untuk dihisap tidak ketingalan konek india gemuk yang tua itupon dilahapnyeeee.....sanggup tueee...menahan segala bau asalkan konek tetap di dalam mulutku...

    Begitulahhh...hikayant orang tua tua dulu...sampah ditepi jalan pon dikutipnyeerrr....itulah perumpamaan percintaan adam ngan fazrin yerrrr u olsssss..... bak kata orang tua-tua...memang sesuai la Mahabinatang kawin ngan mahasampah...dua dua hina...dua dua keji....huik huik huik...tapikan...couple ker ?? or just macam kesah nganbdak kecik feeling sorang sorang??...itulah yang aqaq nak mendapat kepastian dari orang punya badan...maklumlah oirang tua kan dah nyanyokkk.....mana tau baru kuar sekali dua terus feeling coupleeeee....camner tuuueeee....pelik sungguh aqaq, dah puas raba konek passenger still tak dpt ker? tue la yg menjadi axion kepada shah the apes yg exotic beauty ittiew also axion model of the year Si isis...huik huik huik....

    Image hosting by PhotobucketImage hosting by PhotobucketImage hosting by Photobucket
    Mahabinatang bersama dengan Mahasampah
    aqaq rasa orang tua nie dah nyanyuk kott......bukak MYSPACE tapi tak add orang... HOW? tapi hapload pic KAWIN....Kawin kerrr...or syok sendiri ajeerrr...lepas tu ADVERTTT nihhhhhh....CINTA LUAR BIASA sangat....memang luar biasa pon u olsssssss.....apalah fazrin pandang kat orang tua nyanyuk tueee...dan apalah adam pandang kat fazrik yang gilakan konek india tueee....tak paham aqaq...adakan fazrin melihat adam seperti adam itu orang india yang tua dan gemukk kat tasik tueee...tuhan sajer yang tau.....!!!!

Related Posts with Thumbnails
 

Design by Amanda @ Blogger Buster